Klantverhalen

Bart Sijberden Boomverzorging met nieuwe Först TR6D42

Bart Sijberden Boomverzorging

Bart Sijberden Boomverzorging uit Loosdrecht heeft zijn machinepark uitgebreid met een Först TR6D hakselaar op rupsen. Dit nieuwe model TR6D42 is uitgevoerd met een krachtige Doosan dieselmotor Stage 5. Bart heeft gekozen voor een complete uitvoering, voorzien van verstelbaar rupsonderstel, electrische lier met afstandsbediening, trekhaak kogel en gereedschapskist. Gegarandeerd werkplezier!

Först hakselaar ST8D Bart Rijnbeek Plant

Bart Rijnbeek Boomverzorging

Na een geslaagde demonstratie in Boskoop heeft Bart Rijnbeek Plant gekozen voor de Först ST8D. Deze krachtpatser is voorzien van een 55 pk dieselmotor. De ST8D beschikt over een invoer van 21 x 25 cm. De wens was: 'meer capaciteit en een grotere invoertrechter'. Met deze Först hakselaar is aan die wens geheel voldaan!

Forst hakselaar Wildeman Boomverzorging Maassluis

Wildeman Boomverzorging

Rick kiest voor Först! Enthousiast geworden vanwege de grote capaciteit die hij heeft ervaren bij de demonstratie. Met zijn ST8 aanhangwagenhakselaar is ook Rick klaar voor de toekomst. In zeer korte tijd snippert hij zijn hele bus vol. "Het gaat super!". 

Forst ST6D Hoveniersbedrijf M.C. Veldhuizen De Bilt

Hoveniersbedrijf M.C. Veldhuizen

De wens was: klein, compact en toch veel capaciteit. Met deze Först ST6D hebben we aan al deze wensen kunnen voldoen. Dit handzame model is eenvoudig tot dicht bij de klus te manouvreren. Ook in De Bilt een tevreden Först gebruiker! 

Forst TR6D Gebroeders Van Vliet Tuin en Boomspecialisten

Gebr. Van Vliet Tuin- en Boomspecialisten

Je hebt versnipperaars en je hebt Först-versnipperaars! Zeer tevreden zijn de gebroeders Van Vliet over hun Först TR6D. "Bijzonder aan deze machine zijn in elk geval de aanvoerrollen: de bovenste rol zit een stukje dichter bij de trechter en grijpt de tak of stam dus eerst. Hierdoor wordt die beter gegrepen en door de rollen de machine ingevoerd. Een ander interessant puntje is de stressbestendigheid van het hakselhart, die heeft een vaste hartslag!" Kortom: de Först hakselaar is bij de gebroeders Van Vliet niet meer weg te denken... 

83BE5AFA-E302-40D6-8752-F7B294F8E123

Luchtenberg Boomverzorging Barneveld

Luchtenberg is met deze machine klaar voor de toekomst: 'Met het rups onderstel kan ik ook op lastige plekken komen. Ik ben ook erg tevreden over de motor, die met Stage 5 voldoet aan de emissie-eisen. Deze machine bespaart mij veel tijd, gedoe en kosten'. Luchtenbergs wens was een wendbare machine die zich kan meten met grote hakselaars. In de TR8D55 heeft hij die gevonden.

Först hakselaar houtversnipperaar Yuverta

Moderne houtversnipperaar voor Yuverta

Yuverta MBO Velp heeft sinds kort een eigen Först houtversnipperaar. Al jaren was de school op zoek naar een betaalbare machine. Deze is nu gevonden dankzij samenwerking met Först Nederland / LMB Van Ginkel uit Maartensdijk.

Instructeur Henk Scholten van Yuverta: 'Belangrijk is dat de machine eenvoudig te bedienen moet zijn voor mensen die er voor het eerst mee werken. Ook moet hij tegen een stootje kunnen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Deze Först houtversnipperaar is uitgerust met een benzinemotor en dat is met het oog op het milieu ook al een stap vooruit ten opzichte van een dieselmotor'. 

De geleverde Först ST6P weegt niet meer dan 750 kilo en kan achter elke auto gehangen worden die bestuurd wordt door iemand zonder E-aantekening op zijn rijbewijs.

Forst hakselaar aanhangwagen versnipperaar op rupsen assortiment

Binnenkort meer afleveringen...

Bekijk onze promo video!
Klik hier